بررسی ارکان شرط و موافقتنامه داوری
در دوره بررسی ارکان شرط و موافقتنامه داوری خواهید آموخت:
شرط داوری در قرارداد، همان توافق یا قراری است که طرفین ضمن آن قبول می کنند که برای حل و فصل اختلافات خود بجای مراجعه به مراجع قضایی از داور یا داوران مورد توافق خود استفاده نمایند.
شرط داوری در قرارداد معمولا بصورت یک متن یا بند ضمن قرارداد اصلی درج می شود بطور مثال وقتی طرفین در حال تنظیم یک قرارداد مشارکت یا قرارداد خرید و فروش هستند در پایین این قرارداد ذکر می کنند که درصورت بروز اختلاف از طریق داوری حل و فصل خواهد شد.
داوری یک قضاوت خصوصی است که طرفین اختلاف با میل و اراده خود شخص یا اشخاصی را بعنوان داور یا قاضی خصوصی خود انتخاب می کنند .
داوری یکی از مهمترین راهکارهای سرعت بخشیدن به حل و فصل اختلافات حقوقی افراد، ایجاد نظم عمومی، حقوقی و کاهش بار محاکم قضایی است. داوری یک نوع دادرسی اختصاصی به شمار میرود.
موافقت نامه داوری در قرارداد، عقدی است که به موجب آن طرفین توافق می نمایند که دعوای موجود خود را، خواه در دادگاه مطرح شده باشد یا خیر و یا منازعه و اختلاف احتمالی خود را که در آینده ممکن است پیدا شود، برای رسیدگی و صدور رای، به داوری یک یا چند نفر ارجاع نمایند که این موافقت نامه می تواند به صورت قرارداد مستقل داوری باشد و یا یک شرط داوری در ذیل مفاد قرارداد اصلی گنجانده شده باشد.
سرفصل هایی که در دوره بررسی ارکان شرط و موافقتنامه داوری بررسی میشوند بصورت زیر است:
- تعریف داوری حقوقی
- شرایط داوری حقوقی
- شرایط طرفین توافقنامه داوری
- شرط داوری و موضوعات قابل ارجاع به داوری
- استقلال یا عدم استقلال شرط داوری
- بررسی انواع ممنوعیت از انجام داوری
دانش پژوهان پس از گذراندن دوره بررسی ارکان شرط و موافقتنامه داوری قادر خواهند بود به سوالات زیر براحتی پاسخ دهند:
- داوری حقوقی چیست؟
- داور حقوقی کیست؟
- شرایط داوری کدام است؟
- توافقنامه داوری چیست و چگونه انجام میشود؟
- متن توافقنامه داوری قرارداد چگونه تنظیم میشود؟
- شرط داوری قرارداد چگونه تنظیم میشود؟
- شرایط طرفین توافقنامه داوری چیست؟
- موضوعات قابل ارجاع به داوری کدامند؟
- موضوعات غیر قابل ارجاع به داوری کدامند؟
- استقلال شرط داوری چیست؟
- عدم استقلال شرط داوری چیست؟
- انواع ممنوعیت از انجام داوری کدام است؟
- و بسیاری از سوالات دیگر در حوزه شرط داوری قرارداد و توافقنامه داوری قرارداد
مدرس دوره بررسی ارکان شرط و موافقتنامه داوری:
دکتر یوسف یعقوبی محمودآبادی، مدرس دانشگاه، قاضی دادگاه های تجدیدنظر
مدت زمان دوره: 1 ساعت
هزینه ثبت نام نقدی اعضا: ۵۱۷,۵۰۰ تومان
۳۵۲,۵۰۰ تومان
هزینه ثبت نام نقدی آزاد: ۵۱۷,۵۰۰ تومان ۴۴۲,۵۰۰ تومان
توضیحات دوره بررسی ارکان شرط و موافقتنامه داوری:
در راستای توسعه عدالت آموزشی و درپاسخ به درخواست های عزیزان سراسر کشور از سامانه جامع داوری، به یاری خداوند متعال شرایط لازم جهت برگزاری این دوره بصورت غیر حضوری فراهم گردید، لذا کلیه علاقمندان می توانند نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین می توانند بدون محدودیت دوستان خود را برای شرکت در این دوره دعوت فرمایند.
نحوه و مراحل اجرای دوره های غیر حضوری
- مرحله اول: ثبت نام در دوره
- مرحله دوم: مراجعه به صفحه شخصی خود - کلیک روی منوی کارگاههای ثبت نامی من - سپس کلیک روی منوی دانلود فایل ها - و مطابق توضیحات نسبت به دانلود و گذراندن دوره اقدام فرمایید .
- مرحله سوم: شرکت کنندگانی که تمایل به اخذ گواهی پایان دوره از سامانه جامع داوری ایران را دارند، بعد از دانلود و مشاهده دوره حتماً اقدام به تکمیل اطلاعات خود در منوی اطلاعات کاربری نموده وسپس به منوی آزمون های من در صفحه شخصی خود مراجعه و ضمن اجرای آزمون به سوالات دوره پاسخ دهند.
شرایط دوره بررسی ارکان شرط و موافقتنامه داوری:
- دوره بررسی ارکان شرط و موافقتنامه داوری غیرحضوی است و امکان ثبت نام از هر نقطه کشور وجود دارد.
- مهلت گذراندن دوره بررسی ارکان شرط و موافقتنامه داوری 3 ماه می باشد لذا از تاریخ ثبت نام، عزیزان به مدت سه ماه فرصت دارند که نسبت به گذراندن دوره اقدام کنند.
- عزیزانی که تمایل به دریافت گواهی پایان دوره از سامانه جامع داوری ایران را دارند، حتماً در صفحه شخصی خود ازمنوی اطلاعات کاربری و مطابق راهنمای آن صفحه نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام نمایند.
- زمان تقریبی صدور گواهی این دوره حدود 10 روز بعد از انجام کلیه مراحل فوق الذکراست وبعد از صدور پیامک آن ارسال و از طریق طریق سامانه - صفحه شخصی منوی گارگاههای من - گواهی دوره قابل مشاهده و دانلود می باشد.
برای نظر دهی در صورتی که عضو سایت هستید از بخش
ورود
با سیستم وارد شوید و در غیر اینصورت از بخش
ثبت نام
نسبت به ثبت نام اقدام نمایید.