ثبت نام در  در طرح تجربه صدور رای داوری

مقررات و ضوابط سامانه جامع داوری

این سامانه و اعضای آن، مقید به قوانین تجارت الکترونیکی و جرايم رايانه اي و ساير قوانين مربوطه می‌باشند. ضمناً مقررات ذيل مورد قبول تمامي اعضاء بوده و سامانه اين اختيار را دارد تا تغييرات مورد نظر خود را در ضوابط و مقررات سامانه اعمال نمايد و به محض درج اين ضوابط در سايت، قابل اجرا خواهد بود. بر اين اساس تنها مرجع اطلاع رساني رسمي تغييرات ياد شده، سايت سامانه جامع داوری بوده و تمامي اعضاء ملزم به مطالعه و پيگيري اخبار و اطلاعيه هاي صادره مي باشند.
ماده ۱:  استفاده از سامانه    
۱-۱- خدمات و محتويات این سامانه براى استفاده اعضای سامانه عرضه شده است و مالکیت معنوی اطلاعات موجود در پایگاه اینترنتی متعلق به سامانه جامع داوری است لذا هرگونه سوءاستفاده از اين اطلاعات پيگرد قانوني خواهد داشت. همچنین استفاده از محتويات و نقل قول از محتويات پایگاه اینترنتی برای پایگاه ها و وبلاگ های شخصی که منافع غیرتجاری را دنبال می کنند، با ذکر منبع بلامانع است.
۱-۲- استفاده از سايت به هر روشي اعم از "page-scrape"، "robot"، ""spiderيا ساير ابزار اتوماتيك، برنامه، الگوريتم يا مراحل دستي مشابه براي دستيابي، مالكيت، كپي يا هدايت قسمتي از وب سايت ممنوع مي باشد.
۱-۳- همچنين به كارگيري هر روش ديگري براي فراگيري ساختار وب سايت يا تلاش براي كسب اجزاء، اسناد يا اطلاعات وب سايت ممنوع مي باشد. دسترسي غيرمجاز به هر يك از قسمت ها يا مشخصات وب سايت يا ساير سرويس هاي ارائه شده آن از طريق هك كردن، رمزگشايي و نيز ساير روش هاي غيرمجاز ممنوع بوده و پیگرد قاونونی خواهد داشت.
ماده ۲ - حساب کاربری
۲-۱- هریک ازکاربران سامانه جامع داوری ضمن ثبت نام، تایید می نمایندکه قوانین و مقررات سامانه را به صورت کامل مطالعه کرده و پذیرفته است. این قوانین ممکن است در طول زمان از سوی سامانه جامع داوری تغییر کند، لذا حضور کاربر در سامانه و نیز استفادۀ مستمر کاربران از سامانه به معنی پذیرش هرگونه تغییر در قوانین و مقررات آن است.
۲-۲- برای استفاده از سامانه جامع داوری لازم است که هر کاربر یک حساب کاربری در سامانه جامع داوری داشته باشد و کاربر می‌پذیرد اطلاعات خواسته شده در سامانه جامع داوری , بروز و صحیح باشد.
۲-۳- سامانه اين اختيار را دارد تا درخواست متقاضياني را كه جهت عضويت در سایت رسمي سامانه جامع داوری ثبت نام می نمایند را بررسي و در خصوص پذيرش و يا رد آنها تصميم گيري نمايد. براين اساس پذيرفته شدن افراد در سامانه، محدودكننده اختيارات سامانه در رعايت ضوابط و مقررات نبوده و هرگاه هر يك از اعضاء از مقررات سامانه  عدول نمايد، سامانه اين اختيار را دارد تا بدون اعلام قبلي با حذف تعهدات و امتيازات اعطائي، درخصوص عضويت ايشان تصميم گيري نمايد. در اين صورت افراد ياد شده به طور قطع و غيرقابل عدول، حق هرگونه ادعا و اعتراضي را نسبت به تصميمات سامانه از خود سلب مي‌نمايد. همچنین هر کاربری که دارای کد کاربری و کلمه عبور در سایت باشد در قبال هر فعالیتی که بتوان در بخش کاربری انجام داد مسئول بوده و این مسئولیت شامل محتوا، عکس ها، فیلم ها و ... می باشد. ضمناً ثبت لینک به هر سایت غیرمجاز، ممنوع می باشد.
۲-۴- هر فرد تنها می‌تواند یک حساب کاربری در سامانه جامع داوری داشته باشد.
۲-۵- مسئولیت همۀ فعالیت‌هایی که از طریق حساب کاربری اشخاص در سامانه جامع داوری یا سایر خدمات مربوط به سامانه جامع داوری انجام می‌شود به عهدۀ شخص کاربر است.
۲-۶- مسئولیت حفظ امنیت اطلاعات حساب کاربری از جمله نام کاربری و رمز عبور به عهدۀ کاربر است. در صورت مفقود یا سرقت اطلاعات حساب کاربری، کاربر موظف است در اسرع وقت موضوع را به اطلاع واحد پشتیبانی سامانه جامع داوری برساند. بدیهی است تا زمانی که اطلاع‌رسانی به سامانه جامع داوری انجام نشده است مسئولیت همۀ فعالیت‌هایی که از طریق حساب کاربری مذکور انجام شده و می‌شود به عهدۀ کاربر خواهد بود.
۲-۷- کاربر حق ندارد به اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر اجازه استفاده از حساب کاربری خود را بدهد یا حساب خود را به فرد یا شرکت دیگری منتقل کند.
 ۲-۸- در شرایط خاصی ممکن است از کاربر برای استفاده از سرویس، درخواست احراز هویت شود، در چنین شرایطی اگر کاربر اطلاعات کافی در اختیار سامانه جامع داوری قرار ندهد، سامانه می‌تواند حساب کاربری وی را مسدود کرده و از ارائۀ سرویس به کاربر خودداری کند.
 
ماده ۳ - استفاده از سامانه جامع داوری
۳-۱- کاربر متعهد می‌شود هیچ‌گونه اقدامی که منجر به وارد شدن صدمه‌ای به سامانه جامع داوری شود را تحت هیچ شرایطی انجام ندهد. همچنین استفاده از وب سايت به هر روشي كه سبب آسيب ديدگي، ايجاد وقفه يا زيان رسيدن به آن شود، ممنوع مي باشد لذا بدينوسيله تمامي اعضاء توافق مي نمايند كه در صورت نقض مقررات و قوانين مربوطه، تمامي خسارات احتمالي وارده بر سامانه را بر عهده بگيرند. شايان ذكر است مسئوليت ارتباطات الكترونيكي و مطالب ارسالي از رايانه اعضاء سامانه، بر عهده خود ايشان مي باشد. و استفاده از سامانه براي مقاصد زير مجاز نمي باشد:
الف)ارسال يا استفاده از موضوعات خلاف قانون و اخلاق
ب)ارسال يا استفاده از مطالب و موضوعاتي كه حاوي ويروس هاي نرم افزاري، فعاليت هاي سياسي، نامه هاي زنجيره اي، يا هرگونه SPAM باشد.
۳-۲- کاربر می‌پذیرد که سامانه جامع داوری ممکن است از ارسالSMS پیامک به عنوان راه ارتباطی سامانه جامع داوری با وی استفاده کند. کاربر می‌تواند درخواست کند که ارسال این پیام‌ها قطع شود اما می‌پذیرد که با انصراف از دریافت این پیام‌ها، ممکن است در استفاده از سرویس با مشکل مواجه شود.
۳-۳- مسئولیت تامین اینترنت و سخت‌افزار لازم و همچنین پرداخت هزینه‌های مربوط به آنها برای استفاده از سرویس سامانه جامع داوری به عهدۀ کاربر است.
۳-۴- کاربر متعهد می‌شود در هر زمانی و به ویژه پس از اتمام عضویت و دریافت خدمات، از هیچ بخش از اطلاعاتی که در نتیجه استفاده از سرویس سامانه جامع داوری ، کسب کرده است، هیچ‌گونه استفاده‌ای نکند.
طبعاً ذخیره کردن اطلاعات سامانه در دستگاه تلفن همراه یا به هر شیوۀ دیگر نیز مغایر با قوانین سامانه جامع داوری خواهد بود.
۳-۵- با استفاده از سرویس سامانه جامع داوری کاربر می‌پذیرد که بدون کسب اجازه و هماهنگی های لازم، سامانه جامع داوری را وسیله‌ای برای تبلیغات و بازاریابی خدمات، محصولات و کالاهای شخصی خود قرار ندهد و از هرگونه معرفی و عرضۀ محصولات شخصی و یا محصولات متعلق به دیگران خودداری کند.
تبصره: برای درخواست تایید ارائه خدمات و یا آگهی ها، لازم است اطلاعات کامل در فرم های مربوطه در سامانه جامع داوری ثبت و مراحل تایید را طی نماید. لذا این اطلاعات باید صحیح بوده و در صورت عدم صحت اصلاعات، سامانه جامع داوری در هر مرحله، می تواند نسبت به توقف کار و یا حذف آنها اقدام نماید. همچنین سامانه جامع داوری می تواند اطلاعات وارد شده توسط کاربر را به اطلاعات درست تغییر دهد.
۳-۶-کاربر متعهد به رعایت همۀ قوانین جمهوری اسلامی ایران است.
۳-۷- کاربر می‌پذیرد که متن قوانین و مقررات و حریم شخصی سامانه جامع داوری را مطالعه کرده است و مورد قبول وی است.
۳-۸- کاربر می‌پذیرد که سامانه جامع داوری یک سامانه ارتباطی و اپلیکیشن ارتباطی است که ارتباط بین داوران و مراجعان (متقاضیان داوری) را جهت توافق بر انجام خدمات داوری فراهم می‌کند. در سرویس سامانه جامع داوری داور مختار است یک درخواست داوری را بپذیرد یا رد کند، همچنین متقاضی داوری مختار است پس از ارسال درخواست خدمت، آن را لغو کند.
۳-۹- خدمات سامانه جامع داوری ممکن است با مشارکت خدمات مجموعه های دیگری ارائه شود که سامانه جامع داوری کنترلی روی آنها ندارد. در چنین شرایطی کاربر می‌پذیرد که این خدمات، قوانین استفاده و مقررات مختص خود را دارند و سامانه جامع داوری مسئولیتی در خصوص قوانین و خدمات این مجموعه ها ندارد.
۳-۱۰- تمامي محتويات اين سامانه ازجمله متن ها، تصاوير، لوگوها، نمادها، عكس ها و نرم افزارها، دارايي های سامانه جامع داوری ، محسوب شده و تلفيق (به معناي جمع آوري، مرتب سازي و گرد هم آوري) محتويات اين سايت نيز منحصراً متعلق به سامانه، بوده و توسط قوانين بين المللي كپي رايت محافظت مي گردد. لذا ساير موارد استفاده همچون بازسازي، تغيير، مشاركت، انتقال، چاپ مجدد، نمايش يا استفاده از محتويات و مطالب اين وب سايت ممنوع مي باشد.
 
ماده ۴ مسئولیت های سامانه جامع داوری
۴-۱- سامانه جامع داوری با تمام امکانات خود از جمله واحدهای پشتیبانی کاربران، تلاش خواهد نمود زمینه ارائه هرچه بهتر خدمات به کاربران سامانه را فراهم نماید.
۴-۲- چنانچه هر یک از کاربران سامانه جامع داوری در زمان استفاده از خدمات سامانه با مشکلی مواجه شوند، می‌توانند از طریق واحدپشتیبانی سامانه, موضوع را مطرح تا پیگیری لازم بعمل آید.
۴-۳- سامانه جامع داوری تلاش خواهد نمود که در جهت معرفی داوران عضو سامانه به سایر کاربران و متقاضیان انجام داوری اقدام نماید.
 
ماده ۵ مسئولیت کاربران
۵-۱- مسئولیت همۀ اقدامات و افعال کاربران داور و متقاضیان داوری که ناشی از عدم رعایت قوانین موضوعه جمهوری اسلامی ایران از جمله قانون مجازات اسلامی (ارتکاب جرم) و قوانین مدنی (ورود خسارت به اموال) باشد، برعهدۀ شخص متخلف بوده و سامانه جامع داوری می‌تواند ضمن غیر فعال کردن متخلف، از طریق مراجع صالح اقدامات قانونی را علیه نامبرده نسبت به احقاق حقوق قانونی سامانه جامع داوری بعمل آورد.
۵-۲- هر گونه اقدامی از سوی کاربران که منجر به ورود خسارت به شهرت تجاری، نام و اعتبار سامانه جامع داوری شود تخلف از شرایط قراردادی و قانونی تلقی و سامانه جامع داوری حق غیر فعال نمودن کاربر و اقدام قانونی علیه وی را جهت مطالبه خسارت و احقاق حقوق قانونی خود خواهد داشت.
۵-۳- مسئولیت رعایت همۀ قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران برعهدۀ کاربران سامانه جامع داوری است.
ماده
۶ - قطع سرویس
در صورت تخلف کاربران از قوانین جمهوری اسلامی ایران و قوانین سامانه جامع داوری و اعمال و رفتاری که حضور یک کاربر (داور یا متقاضی داوری) را برای سامانه جامع داوری ، سایر کاربران و اشخاص ثالث خطرناک نماید و یا مطلوب نباشد، سامانه جامع داوری طبق صلاحدید و تشخیص خود نسبت به حذف دسترسی کاربر مذکور از خدمات سامانه جامع داوری اقدام خواهد نمود. در این صورت، کاربر حق طرح هیچگونه ادعا، حق و حقوق و یا اعتراضی را نخواهد داشت.
 
ماده ۷ - توافق از راه دور
۷-۱-کاربر توافق می‌کند جهت مبادلۀ آسان اطلاعات، همۀ تغییرات و الحاقیه‌های قوانین و مقررات حاضر سامانه جامع داوری اعم از تغییر و اضافه کردن شروط آن، ارسال اخطاریه و ابلاغیه‌های مربوط به سامانه ، که از طروق محتلف اطلاع رسانی اعم از سیستم کامپیوتری سامانه جامع داوری و پیامک و غیره  بعمل آید را پذیرفته و کاربر ضمن پذیرش اطلاع از شرط و روند اجرایی آن موافقت خود را نسبت به اعمال شرط مذکور اعلام می‌کند.
۷-۲- مسئولیت حفظ و حراست از حساب کاربر برعهدۀ کاربر بوده و کاربر ضمن پذیرش این مسئولیت، همۀ داده پیام‌های صادره از طریق حساب کاربری مذکور را منتسب به خود دانسته و هرگونه ادعایی نسبت به انکار، تردید و جعل داده پیام‌های ارسال شده از ناحیۀ نامبرده غیر قابل استماع و مردود است.
۷-۳- کاربر می‌پذیرد هر گونه رویه، اشکال، عبارات مبین تائید و اعلام قبولی و تصدیق داده پیام‌های صادره از طرف سامانه جامع داوری به منزله امضا الکترونیکی و قبولی محسوب می‌شود و هر گونه ادعائی نسبت به امضا و قبولی مذکور غیر قابل استماع و مردود است.
۷-۴- کاربر با عضویت در سرویس سامانه جامع داوری قصد و اراده خود را نسبت به پذیرش انعقاد هرگونه اقدام و عمل حقوقی از جمله عقود و معاملات از راه دور و از طریق سیستم رایانه‌ای و الکترونیکی اعلام می‌کند.
ماده۸- حریم خصوصی
۸-۱- رعایت حریم شخصی کاربران برای سامانه جامع داوری بسیار حائز اهمیت است.
۸-۲- اطلاعاتی که شما مستقیما در سامانه جامع داوری ثبت می‌کنید بخش عمده ای از اطلاعاتی است که سامانه جامع داوری ذخیره می‌کند. همچنین اطلاعاتی که شما در فرآیند ثبت نام، ارسال درخواست ، تماس با مرکز تماس و یا روش‌های مشابه در سامانه جامع داوری ثبت می‌کنید. این اطلاعات شامل نام، نام خانوادگی، شماره تلفن همراه، شماره تلفن ثابت، آدرس و اطلاعاتی از این دست می‌باشد.
۸-۳- همچنین برخی از اطلاعاتی که در نتیجۀ استفادۀ شما از سرویس تولید می‌شود نیز در سامانه جامع داوری ذخیره خواهد شد. مثل اطلاعات مکانی و آن هنگامی است که کاربر از سرویس سامانه جامع داوری استفاده می‌کنیداطلاعات و IP موقعیت مکانی ذخیره می‌شود. لذا سامانه جامع داوری ممکن است اطلاعات مربوط به نحوه استفاده کاربران از نرم‌افزار موبایل و سایت سامانه جامع داوری  را ثبت می‌کند. از این اطلاعات برای بهبود کیفیت خدمات استفاده می‌شود. اطلاعات مربوط به دستگاه مورد استفاده و شبکه اینترنت سامانه جامع داوری ممکن است اطلاعات مربوط دستگاهی که شما از طریق آن از سامانه استفاده می‌کنید (تلفن همراه، تبلت و غیره) از جمله نوع دستگاه، سیستم عامل، مشخصات سخت افزاری و همچنین اطلاعات مربوط به روش اتصال شما به اینترنت از جمله شبکه ۳G، وای‌فای (WiFi) و غیره را ذخیره کند.
۸-۴- اطلاعاتی که در سامانه جامع داوری ذخیره می‌شود در موارد زیر ممکن است مورد استفاده قرار بگیرد و استفادۀ کاربر از سرویس سامانه جامع داوری به منزلۀ قبول و اعطای اختیار به سامانه جامع داوری جهت استفاده و بهره‌برداری از اطلاعات فوق الاشعار به شرح زیر می‌باشد: ارائه، نگهداری و بهبود کیفیت خدمات؛ ارائه مشخصات داوران عضو سامانه به عموم کاربران و مراجعه کنندگان به سامانه جهت آشنایی با داوران و حسب مورد انتخاب آنها بعنوان داور، برقراری ارتباط بین داور و متقاضیان داوری جهت تسهیل فرآیند انجام همکاری، ارتباط سامانه جامع داوری با کاربر جهت اطلاع‌رسانی، کنترل کیفی، بررسی شکایات و غیره؛ شخصی‌سازی سرویس برای هر کاربر شامل ارائه پیشنهادهای ویژۀ هر کاربر، بدیهی است در صورتی که طبق درخواست و یا صدور دستور مقتضی از سوی مراجع قضایی، اطلاعات کاربر اعم از اینکه به صورت مستقیم از سوی ایشان و یا به صورت خودکار جمع آوری و ضبط شده باشد، مطالبه شود، سامانه جامع داوری موظف به ارایۀ اطلاعات درخواستی به مراجع مذکور خواهد بود.
ماده۹ سایر شرایط
۹-۱- سامانه با توجه به اهداف و سياست گذاري خود، با اجراي طرح امتيازي به اعضايي كه ضمن استفاده از خدمات سامانه، در راستای ارتقای مجموعه با سامانه همکاری می نمایند امتيازاتی اختصاص داده و اين امكان را فراهم مي نمايد تا اعضاء با جمع آوري امتياز بتوانند در طرح هاي تشويقي سامانه شركت نموده و از مزاياي امتیارات بهره‌مند شوند. بر اين اساس سامانه اين اختيار را دارد تا تغييرات مورد نظر خود را درخصوص موارد ذيل انجام داده و اعضاء به طور قطع و غيرقابل عدول حق هرگونه ادعا و اعتراضي را نسبت به سامانه  از خود سلب ‌مي نمايند.
۹-۲- ايجاد، تغيير، توقف و يا حذف طرح امتيازي يا اجزاء آن از قبيل شرايط ورود به بخش طرح امتيازي، خدمات مورد استفاده، مقدار امتياز تخصيص داده شده به هر خدمت، طول عمر امتيازها، پاداش های مترتب بر امتیازها، ارزش ريالي امتيازها و... در اختيار سامانه است.
۹-۳- ايجاد، تغيير، توقف و يا حذف پاداش هاي اعطايي يا اجزاء آن از قبيل شرايط ورود به بخش پاداش، تعداد، مبالغ و نوع پاداش و... در اختيار سامانه است.  همچنین تغییر در زمان بندی به روزرسانی امتیازها، رسیدگی به درخواست پاداش های ارائه شده، پرداخت جوایز و ... در اختيار سامانه است.
۹-۴- هرگاه براي سامانه محرز شود كه فعالیت ها و اقدامات صورت پذيرفته توسط اعضاء كه منجر به کسب امتياز شده است، به صورت صوري و از روش هايي مغاير با روش هاي تعريف شده در شرایط سامانه و يا هر نوع روش ديگر با هدف شبيه سازي روش های موجه بوده و هدف از انجام آن صرفاً كسب امتياز بوده است، سامانه  اين اختيار را دارد كه بدون اعلام قبلي از ادامه فعاليت آن دسته از اعضاء در هر مرحله اي كه هستند ممانعت به عمل آورده و با حذف تعهدات و امتيازات اعطايي درخصوص عضويت و يا لغو عضويت ايشان تصميم گيري نمايد. در اين صورت افراد ياد شده به طور قطع و غيرقابل عدول حق هرگونه ادعا و اعتراضي را نسبت به تصميمات سامانه از خود سلب مي‌نمايند.
۹-۵- سامانه اين اختيار را دارد تا درخصوص برخورد با اعضايي كه موجبات ایجاد اشکال در سامانه، وقفه درخدمات سامانه و یا به هرنحوی موجبات خسارات و بروز ضرر و زيان به سامانه را فراهم نموده اند به نحو مقتضي تصميم گيري نمايد.
۹-۶- در صورت بروز مشكلات فني، قطعي، كندي سرعت، فيلترينگ اينترنت و ... ايجاد محدوديت در دسترسي به وب سايت، سامانه هیچ گونه تعهد و مسئولیتی در قبال ادعاها و مشكلات احتمالي بوجود آمده را نمي پذيرد.
۹-۷- کلیه کاربران ضمن عضویت در سامانه اقرار به پذیرش کامل کلیه شرایط و مقررات سامانه می نمایند.
لطفا منتظر بمانید ...