محتوای آموزشی
داوری در واقع یک دادرسی و قضاوت خصوصی است که طی آن داور با توجه به شرایط درخواستی طرفین دعوا و بدون توجه به تشریفات سخت حوزه آیین دادرسی مدنی وجود، به دعوا رسیدگی کرده و حکم صادر میکند
.به صورت کلی داوری عبارت است از رفع اختلاف میان طرفین دعوی از طریق واگذاری آن به حکمیت اشخاصی که طرفین دعوی آنها را به توافق خود انتخاب میکنند. مفهوم داوری و مقررات مربوط به آن در مواد ۴۵۴ الی ۵۰۱ قانون آیین دادرسی مدنی مقرر شده است.
داوری یک قضاوت خصوصی است که طرفین اختلاف با میل و اراده خود شخص یا اشخاصی را بعنوان داور یا قاضی خصوصی خود انتخاب می کنند.
داوری یکی از مهمترین راهکارهای سرعت بخشیدن به حل و فصل اختلافات حقوقی افراد، ایجاد نظم عمومی، حقوقی و کاهش بار محاکم قضایی است. داوری یک نوع دادرسی اختصاصی به شمار میرود.
سرفصل های کلی این دوره :
- داوری در حل و فصل اختلافات چیست؟
- منظور از داوری در حقوق ایران چیست؟
- ویژه گی ها مزایای داوی چسیت؟
- شرایط لازم برای شخص داور و انجام داوری
- شروع و مراحل داوری
شرایط:
- در دوره های غیرحضوی: امکان ثبت نام از هر نقطه کشور وجود دارد.
- مهلت گذراندن دوره های غیر حضوری 3 ماه می باشد لذا از تاریخ ثبت نام، عزیزان به مدت سه ماه فرصت دارند در هر ساعت از شبانه روز و از هر مکانی دوره غیرحصوری را طی نمایند و زمان گذراندن دوره نیز دراختیار خود شرکت کننده می باشد
- عزیزانی که تمایل به دریافت گواهی پایان دوره از سامانه جامع داوری را دارند، حتماً در صفحه شخصی خود ازمنوی اطلاعات کاربری و مطابق راهنمای آن صفحه نسبت به تکمیل اطلاعات کاربری خود اقدام نمایند.
- زمان تقریبی صدور گواهی این دوره حدود 20 روز بعد از انجام کلیه مراحل فوق الذکراست وبعد از صدور پیامک آن ارسال و از طریق طریق سامانه - صفحه شخصی منوی گارگاههای من - گواهی دوره قابل مشاهده و دانلود می باشد.