ثبت نام در  در طرح تجربه صدور رای داوری

حمایت قوه قضاییه از توسعه و تکامل نهاد‌های مستقل داوری و میانجیگری

 1399/11/27       25603     

خبرگزاری میزان - دومین همایش معاونان اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان ها، در رابطه با نسخه ارتقاء یافته سند تحول قضایی و برنامه‌های سال ۱۴۰۰ به صورت ویدئو کنفرانس با حضور محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، قائم مقام و مدیران کل در سالن معاونت برگزار شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در این نشست با اشاره به سند تحول قوه قضاییه گفت: ظرف یکی دو سال گذشته تحولات بزرگی در قوه قضاییه رخ داده است، که اگر به مفاد و محتوای این اسناد دقت کنیم شاهد یک نگاه تحولی جدی، سودآور و موثر به حال ملت و دولت خواهیم بود.

الفت در خطاب به معاونین استان‌ها تأکید کرد: همه باید برای تهیه و تولید برنامه‌های این سند تلاش کنیم، تا با غیرت، حساسیت، تعصب و همیت سازمانی برنامه‌ها را به نحو شایسته اجرا شود. همچنین تدوین برنامه ۱۴۰۰ باید مبتنی بر سند تحول قضایی باشد.

این مقام عالی قضایی با اشاره به نقش نهاد‌های داوری و میانجیگری گفت: قوه قضاییه از ایجاد، توسعه و تکامل نهاد‌های مستقل داوری و میانجیگری حمایت می‌کند و الزاماً به دنبال تصدیگری در این حوزه‌ها نیست. اما چون عملکرد مثبت و دقیق این نهاد‌ها در کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری‌ها موثر است، این انتظار از قوه قضاییه می‌رود که بر آراء صادره از این نهاد‌ها کماکان نظارت داشته باشد.

وی همچنین به معاونان پیشگیری استان‌ها یادآور شد: که با همکاری مدیران زندان‌ها، بازرسی از زندان، سلول و بند‌ها را در دستور کار خود قرار دهند.
 
در این ویدئو کنفرانس معاونان اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، زنجان، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران و هرمزگان به تشریح، تبیین عملکرد و اقدامات استان خود پرداختند.
حمایت قوه قضاییه از توسعه و تکامل نهاد‌های مستقل داوری و میانجیگری
  لینک کوتاه به اشتراک گذاری
نظرات
  حبیبه محمدی        1400/01/28 10:01:15 ق.ظ     
با سلام و احترام عالی است پایدار باشید
  وحید حنیفی ناناس        1399/12/01 05:00:26 ق.ظ     
واقعا اگر برنامه نظارتی در این فرایند نباشد ثمره این جریان مشکلاتی به بار خواهد اورد که برای سد طغیان ان لازم است دو برابر نیروی کاری موجود در دستگاه قضایی فعلی را ایحاد کرد تا از ان خلاص شویم با صدور رای داوری رفته رفته فرهنگ سازی میشه که میبایست مانع ان شد بطوریکه : اتوماتیک با صدور رای داوری منجر به تشکیل پروندهایی خواهد شد از جمله 1- ابلاغ رای 2- درخواست اجرای رای 3- ابطلان رای در دادگاه بدوی 2- تجدید نظر خواهی ابطال رای داوری یعنی چهارشعبه بلا استثناء درگیر رای داوری هست غیر از اینکه قریب به 70 درصد ان با اعتراض شخص ثالث توام بوده
برای نظر دهی در صورتی که عضو سایت هستید از بخش ورود با سیستم وارد شوید و در غیر اینصورت از بخش ثبت نام نسبت به ثبت نام اقدام نمایید.
لطفا منتظر بمانید ...